Meet Valerie

Hallo!

Ik ben Valerie, creatief brein en oprichtster van detalje.

Al van kinds af, ben ik heel graag creatief bezig. Ook in mijn job als marketing consultant had ik een voorliefde voor alle creatieve projecten. Op projectbasis heb ik in allerlei marketing en communicatie afdelingen gewerkt, in heel uiteenlopende sectoren. Mijn enthousiasme en vooral mijn oog voor detail werden telkens als mijn sterkste punten aangehaald.

Ik ben niet bang om zelf mijn handen uit de mouwen te steken, maar ik deed voornamelijk denkwerk. Het is pas tijdens het inrichten van mijn appartement, dat ik terug wat meer met mijn handen aan de slag ben gegaan. Nu waag ik me regelmatig aan een nieuw DIY-projectje. De ene keer met al wat meer succes dan de andere ;)

Nooit gedacht dat ik mijn eigen creatief bedrijf zou hebben, maar ik ben ontzettend dankbaar en blij dat het zover is. Het is voor mij een ideale combinatie; enerzijds krijg ik de nodige mentale uitdaging en mag ik nog steeds de kneepjes van het marketingvak toepassen, en anderzijds kan ik veel met mijn handen aan de slag en zijn mijn tekenpotloden opnieuw aangescherpt.

Ben je benieuwd naar mijn werk? Kijk gerust eens rond op mijn website, lees mijn blog voor wat inspiratie, of volg me op social media voor de laatste updates.

Bedankt, en veel plezier!

Liefs,
Valerie

Detalje, wat?!

Vanuit het Deens wordt detalje vertaald als detail, en laat dàt precies zijn waar ik voor sta. In alles wat ik doe - of het nu gaat over marketing, moderne kalligrafie of grafisch design - bijt ik me immers vast in de details. Een creatief perfectionist, zeg maar.